2014. február 27., csütörtök

Szép patinás elegáns ARETTA a 60-as évekből! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Figyelem, felhívom a tisztelt licitálók figyelmét, hogy a vatera változása miatt február 21. 19 órától a jelenleg "Béta Vatera" néven futó oldalon fogja megtalálni a termékeimet, természetesen ott is, az eddig megszokott rendszer szerint indulnak az aukciók, az új oldalon is tisztelettel várom a kedves licitálókat.
Eladó az alábbi képeken látható ARETTA férfi mechanikus karóra, kb. a 60-es évekből, egységesen patinásodó világos színű számlap, arany színű mutatókkal, rakott arany színű indexekkel, acél hátlappal, kopottas aranyozott tokkal, melyben egy jól működő 17 köves szerkezet dolgozik , nagyon ritka, és elegáns darab, fekete műbőr szíjjal, most az Öné lehet akár 1. - ft-ért is, a képek az eladó óráról készültek.
Mérete: 34x39mm korona nélkül.
Figyelem: Szervizről nincs információm, pontosságát, járástartalékát, vízállóságát, nem teszteltem, így erre garanciát nem tudok vállalni.
Szállítási feltételek:
Szállítás postai úton: ajánlott elsőbbségi levélként: 670. - , érték biztosítva: 1350. - ,  
idő garantált kis csomag utánvéttel: 2100. -.
Szállítás futár szolgálattal: 1800. -
Postázási napok: Hétfő, és Szerda a beérkezés sorrendjében.
A termék sikeres licitálása után, elküldöm a megadott e-mail címre a kifizetéshez szükséges adatokat, kérem, hogy ezt követően 5 munkanapon belül tegye meg fizetési kötelezettségét.
A fent leírtak tudomásul vételével kívánok kellemes licitálást!
Kérem tekintse meg további termékeimet is!
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-02-21 19:00
. Szép patinás elegáns ARETTA a 60-as évekből! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése