2014. március 23., vasárnap

Szösztelenítő mágikus henger - Jelenlegi ára: 1 899 Ft


Szösztelenítő mágikus henger Szeretne olyan kiegészítőt mellyel a háztartásban található összes kosz és piszok összeszedhető egy egyszerű mozdulattal? Most megmutatjuk Önnek a jövő technológiáját! A vegyszereket és a nagy helyeket igénylő takarító szereket felejtse el! Itt az Új tisztítóhenger! Egy mozdulat és minden ragyogóan tiszta, használat után egyszerűen csak le kell öblíteni és újra használható!
A ruhákon található szöszök, a kisállatok szőre, az emberi hajszálak, és a háztartásban található kosz felszedésére egyaránt használható! Kialakításának köszönhetően a műanyag burkolaton egy kefe található a kisállatok szőrének rendben tartásához! Használat után csak le kell öblíteni és újra használható, ha szükség van rá! Kialakításának köszönhetően egy örök darab! A mini utazó tisztítóhenger, minden táskában elfér, így utazás közben is a ruhára ragadt kosz letakarítható!
1db nagy méretű tisztítóhenger.
1db utazó mini méretű tisztítóhenger.
Ha most megrendeli tőlünk ezt a páratlan terméket,
akkor hihetetlenül Akciós bevezető áron juthat hozzá!
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 1 899 Ft

Az aukció vége: 2014-04-07 22:00
. Szösztelenítő mágikus henger - Jelenlegi ára: 1 899 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése