2014. április 30., szerda

Katona-Dr-Oláh: Kertészek könyve - Jelenlegi ára: 600 Ft

Olyan könyvet igyekeztünk alkotni, amely mindenkihez szól – mindenkinek ad tanácsot –, aki a kertészet valamelyik ágával ilyen vagy olyan módon kapcsolatba kerül. Ajánljuk a kertbarátoknak, akik korszerű házikertben, háztájiban kertészkednek; közülük is a fizikai munkásoknak, akik a város rossz levegője elől keresnek felüdülést kellemes környezetben a növények mellett; értelmiségieknek, akik idegeiket pihentetik gyümölcsfáik között – mindezek mellett jövedelmüket kiegészítik a kert termékeivel, ezzel azonban az ország ellátáság is segítik. Olvasóink jelentős részét bizonyára a „ szakemberek” alkotják majd – túlzás nélkül – minden szinten, legyenek képzettek vagy amatőrök. Nem válik ez szégyenükre sem a szerzőknek, sem az olvasóknak, mert a hasznos útmutatásokat olyan tömör egységben és olyan szakmai színvonalon találják meg benne, ami a mai időhiányos életben igen nagy előny.
A könyv sokoldalúsága abban rejlik, hogy ma már a kiskertben, háztájiban és nagyüzemben egyaránt a legjobbat, a legkorszerűbbet kell megvalósítani. A szakemberek minden rétegének és a kertkedvelőknek a legújabb, leghaladóbb ismeretanyagot közérthető módon, sallangmentesen kell nyújtani.
Abban a reményben, hogy a szerzői kollektíva törekvései „ termékeny talajra” találnak olvasónkban, kívánunk Önöknek hasznos, eredményes kertészkedést.


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2014-05-20 23:52
. Katona-Dr-Oláh: Kertészek könyve - Jelenlegi ára: 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése