2014. október 15., szerda

Next egeres tunika téliesített 3 db-os szett 104 - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Kedves Anyuka!
Köszöntelek az aukciómon, ahol a kislányom kinőtt / átnőtt  új, újszerű és használt ruháit kínálom neked. Általában új ruhákat vásárolok / lényegesen többet, mint feltétlenül szükséges lenne : (  / , így a ruháink első kézből származóak, vagy - ha nem került rájuk sor valamilyen okból -, akkor még címkések is.  
Itt most egy meseszép Next / azt hiszem egeres kollekciós / patchwork tunika vagy  ruha és a hozzá tartozó naci szettjét vásárolhatod meg. Hihetetlenül csajos darab, annak ellenére, hogy nem pnk vagy róza... Ajándékba adok hozzá egy / úgy rémlik az őzikés mellény szett volt / hosszú ujjú felsőt, ami tökéletesen passzol hozzá ás így a szett ősszel-télen is nyugodtan viselhető! ; )  Ez így egy téliesített változat! ; ) Mi is ezzel vettük fel. A naci gyakorlatilag új, mert mi a ruhát farmer leggel hordtuk ( 2 alkalommal mindössze ). A ruha és a felső is hibátlan, újszerű!!  
Bár szettben rendeltem, a nadrág 
Beírt mérete: 3-4 év / 104 cm
A ruha 4-5 év 110-es.  Figyeld a cm-ket. Én inkább /  a naci és a felső miatt / 104-es  méretre ajánlom, de így a ruhát még jövő nyáron is lehet hordani!!  
Ne hagyd ki! Most fix áron is a tiéd lehet!  
A postaköltség általában saccolt!
Ha időd engedi nézz szét a többi aukcióim között is, mert kincsekre lelhetsz!! ; )) És persze ha több mindent vásárolsz, a postaköltség is kedvezőbb!



Jelenlegi ára: 4 490 Ft

Az aukció vége: 2014-11-05 19:11
. Next egeres tunika téliesített 3 db-os szett 104 - Jelenlegi ára: 4 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése