2014. október 2., csütörtök

SAMSUNG PRO 815 félprofi 8MP bridge kamera - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható félprofi SAMSUNG PRO 815 digitális kamerám. Ha eleged van a tükörreflexes kamerák objektív cseréjéből, akkor ez egy ideális választás. Igazi bridge kamera (átmenet a kompakt és a tükörreflexes kamera között), ennél jobbal sosem találkoztam és azt hiszem, nem is nagyon létezik.
Minden manuálisan is állítahtó rajta, idális annak aki most szeretne komolyabban elmerülni a fotózásban. Hatalmas kiejlzője révén nagyon jól használható és, hogy mégjobb legyen a gép tetején is található egy kisebb kijelző a fényképezést könnyítve.
Az objektív nagyon szuper (Schneider-Kreuznach), amit azt hiszem nem kell ecsetelnem. A Zeiss optikákkal egyenrangú. Ez persze nagyban befolyásolja a képminőséget amire nem lehet panasz. A 2010-től kiadott bármelyik kompakt és bridge kamera minőségét odaveri a 8MP-lel. Tényleg fantasztikus amit tud. Külön öröm a temészetfotózás szemponjából, hogy 1: 1 (!!! ) leképezésű a makró képessége 105 mm-en is, tehát a tükörreflexes kamerákhoz vásárolható makró objektívekkel egyenértékű!
Itt található a specifikáció: http: //www. dpreview. com/products/samsung/compacts/samsung_pro815/specifications
Itt pedig egy-egy teszt: http: //www. dpreview. com/reviews/samsungpro815/
http: //pixinfo. com/cikkek/digimaxp815/
ZSÁKBAMACSKÁT NEM ÁRULOK! MIVEL A GÉPET KB. 5 ÉVE NEM KAPCSOLTAM BE ÉS A KÖLTÖZÉSEIM SORÁN MINDENT TARTOZÉKÁT SIKERÜLT ELKEVERNEM, EZÉRT HIBÁSKÉNT ÁRULOM!!! Egyetlen akkumulátor van hozzá, ami feltételezem már nem működik, de mivel feltölteni nem tudom, ezért kipróbálni sem tudtam, ahogyan a gépet sem. Azt garantálni tudom, hogy a gép tökéletesen, hiba nélkül működött az utolsó alkalommal amikor használtam! gARANCIÁT AZONBAN NEM TUDOK VÁLLALNI, HOGY 5 ÉV SZEKRÉNYBEN ÁLLÁS UTÁN IS TÖKÉLETES A MŰKÖDÉSE! Esztétikailag hibátlan, olyan mintha most vennéd ki a dobozból, minden kijelző fóliás rajta.
KOMOLY LEHETŐSÉG, MERT MOST 1 FT-ÉRT A TIÉD LEHET. A TARTOZÉKOK(AKKSI, TÖLTŐ, NYAKPÁNT, KÁBEL... ) BESZEREZHETŐK HOZZÁ 10. 000 FT-BÓL, ÍGY MOST RETTENTŐ ALACSONY ÁRON JUTHATSZ EGY NAGYON KOMOLY KAMERÁHOZ!
Adott esetben budapesti átvétel is megoldható.
Kérem nézze meg a többi aukcióm is, rengeteg memória és HI-FI termék is van közte és általában naponta töltök fel új termékeket is. Köszönöm.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-10-12 20:25
. SAMSUNG PRO 815 félprofi 8MP bridge kamera - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése