2014. október 24., péntek

VALMOR CsĂşszĂ smentes padlĂ -ĂŠs teniszpĂ lya ... - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

AlkalmazĂĄs
 
A VALMOR Csúszåsmentes Padló- Ês Teniszpålya Bevonat, bel- Ês kßltÊrben is egyarånt hasznålható, kopås- olaj- Ês időjåråsålló termÊk. Olyan felßletek esetÊben alkalmazható, ahol cÊl a csúszóssåg megszßntetÊse vagy jelÜlő vonalak (vakvezetők, parkolóhelyek) kialakítåsa. Tartós Ês dekoratív felßletek (lÊpcsők, mŹhelyek, jårdåk, garåzsok, låbazatok, kerítÊsek, betonfalazó elemek) is kialakíthatók hasznålatåval.
A bevonat ellenåll az åtlagos, lakossågi szemÊlygÊpkocsi terhelÊsből adódó igÊnybevÊteleknek. Nem nedvszívó felßleteken tapadó hídkÊnt is hasznålható. A bevonat matt fÊnyŹ, Êrdes felßlete miatt a tisztån tarthatósåga korlåtokba ßtkÜzhet.
 
ElőkÊszítÊs
 
A felĂźletrĹ‘l a laza pergĹ‘ rĂŠszeket tĂĄvolĂ­tsuk el, az olajos, zsĂ­ros szennyezĹ‘dĂŠseket tisztĂ­tsuk le! Az esetleges hibĂĄkat nagy szilĂĄrdsĂĄgĂş jĂĄrĂłfelĂźlet javĂ­tĂł anyaggal szĂźntessĂźk meg! Az aljzat legkisebb tapadĂĄsi szakĂ­tĂłszilĂĄrdsĂĄgi ĂŠrtĂŠke > 1, 5 N/mm2legyen! FestĂŠket csak megfelelĹ‘ vĂ­zszigetelĂŠssel ellĂĄtott ĂŠs max. 10%-os nedvessĂŠgtartalmĂş aljzatokra hordjuk fel! A nem nedvszĂ­vĂł felĂźletek – elĹ‘zetes ĂŠrdesĂ­tĂŠs utĂĄn – alapozĂĄst nem igenyĂŠlnek. A nedvszĂ­vĂł felĂźletek alapozĂĄsĂĄt 1: 1 arĂĄnyban vĂ­zzel hĂ­gĂ­tott VALMOR CsĂşszĂĄsmentes PadlĂłbevonat intenzĂ­v ecsetelĂŠsĂŠvel vĂŠgezzĂźk!
FelhasznĂĄlĂĄs
A festĂŠst csak +10 ° C felett vĂŠgezzĂźk. Ne dolgozzunk esĹ‘ben vagy tĹązĹ‘ nyĂĄri napsĂźtĂŠsben! A felhordĂĄst vĂŠgezhetjĂźk ecsettel, hengerrel. HasznĂĄlat elĹ‘tt a festĂŠket alaposan keverjĂźk fel, majd hĂ­gĂ­tsuk meg 10% vĂ­z hozzĂĄadĂĄsĂĄval. Az elsĹ‘ rĂŠteg felvitele utĂĄn hagyjuk azt ĂĄtszĂĄradni, majd a fedĹ‘festĂŠst 5%-os hĂ­gĂ­tĂĄssal vĂŠgezzĂźk. A termĂŠk felhasznĂĄlĂĄsĂĄnak megkezdĂŠse elĹ‘tt kĂŠrjĂźk, tĂśltse le a „ MĹąszaki ĂŠs BiztonsĂĄgtechnikai adatlapot” a www. festekbazis. hu oldalrĂłl!
SzĂ­nezĂŠs: gĂŠpi ĂŠs kĂŠzi pasztĂĄkkal max. 3% pasztamennyisĂŠggel
Kiadóssåg hígítva: 2, 5 m2/liter kÊt rÊtegben, glettelt minősÊgŹ felßlet esetÊn
SzĂĄradĂĄsi ĂŠs ĂĄtvonhatĂłsĂĄgi idĹ‘ (25 ° C-on): 4 Ăłra (lĂŠpĂŠsĂĄllĂł) burkolhatĂł (tapadĂłhĂ­dkĂŠnt hasznĂĄlva) 24 Ăłra
TerhelhetősÊg: gÊpjårmŹvel, intenzív hasznålatra 3-5 nap utån jårható
FelhordĂĄs: ecsettel, hengerrel
SzemcsemĂŠret: ~ 0-0, 4 mm
HĂ­gĂ­tĂĄs, szerszĂĄmtisztĂ­tĂĄs kĂśzvetlen hasznĂĄlat utĂĄn: vĂ­zzel
FelhasznĂĄlhatĂł: 5-25 ° C-on tĂĄrolva, bontatlan csomagolĂĄsban: 2 ĂŠv
 
KiszerelĂŠs: 1L, 4L, 8L
FĂŠnyessĂŠg: Matt
SzĂ­nek: Barna, SĂśtĂŠtszĂźrke, VilĂĄgosszĂźrke, KrĂŠm, FehĂŠr, ZĂśld, VĂśrĂśs
A BiztonsĂĄgi Adatlap letĂśltĂŠsĂŠhez kattintson IDE!



Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2014-11-13 14:54
. VALMOR CsĂşszĂ smentes padlĂ -ĂŠs teniszpĂ lya ... - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése