2014. június 4., szerda

AKCIÓ!ÚJ! HYALURONSAVAS RÁNCTALANÍTÓ KRÉM 50ml - Jelenlegi ára: 8 800 Ft


női ruháim
férfi ruháim
női cipőim
férfi cipőim
női táskáim
esküvői ruházat
gyermek kamasz ruháim
gyermek kamasz cipőim
babaruháim
babacipőim
állattartás
sport fitnes
játék
szépségápolás drogéria
bútor lakberendezés
baba mama
A  termék rendelhető !     
A  szállítási  idő  15-45  munkanap, de kb. 3-4 héten  belül  meg  szokott érkezni általában. A postai csúszásokért nem  tudok  felelősséget  vállalni!  A hazai  és  a külföldi  postadíj  együtt  2000 ft. TÖRÉKENY CSOMAGKÉNT . ebből a hazai díj   510 ft, több termék együttes vásárlása esetén a hazai postaköltségből csak egyet kell fizetni de súlytól függően változhat. A külföldi díjat minden db után ki kell fizetni, mert nekem is minden db-nál felszámolják.
A kozmetikumok amiket árulok, a családban ÉS baráti körben kipróbált termékek, tényleg szembetűnő változások érhetőek el vele, mindenki  nagyon elégedett !
Magas hyaluronsav tartalmú gél arc és dekoltázs kezelésére.
A készítmény magas hyaluronsav tartalmának köszönhetően azonnal javítja a bőr hidratáltságát, rugalmasságát. A fitohormonok révén normalizálja a bőr funkcióit, és a bőr öregedési folyamatait lassítja. Gyorsan felszívódik, nappali és éjszakai használata egyaránt javasolt.
 
Használata:  Naponta többször vékonyan vigye fel az előzőleg megtisztított arcra és/vagy dekol-tázsra, és gyengéd mozdulatokkal masszírozza be.  
A hyaluronsav nem egy táplálék kiegészítő fantázianeve, és nem is egy hozmetikai hatóanyag! Ugyan olyan része a szervezetünknek, mint a kollagén, az ellasztin, illetve az aminosavak. Egészen pontosan szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.
 
Mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, termelődése a húszas életévekben csökkenni kezd, ez vezet előbb csak alig észrevehetően, majd egyre rohamosabb mértékben az öregedés jeleinek – izületi fájdalmak, lassúbb és nehezebb mozgás, szabaddgyök-képződés, ráncok, pigmentzavarok, megereszkedés - kialakulásához. Ezt a folyamatot megfelelő életformával, táplálkozással, folyadékfogyasztással és étrendkiegészítőkkel lelassíthatjuk, vagy akár vissza is fordíthatjuk.
 
A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hyaluronsav mennyisége 10%-a az eredetinek. Egyértelmű tehát, hogy az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.
Banki adatok:



Jelenlegi ára: 8 800 Ft

Az aukció vége: 2014-06-04 17:25
. AKCIÓ!ÚJ! HYALURONSAVAS RÁNCTALANÍTÓ KRÉM 50ml - Jelenlegi ára: 8 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése