2014. június 23., hétfő

Chicco fertőtlenító sterilizáló folyadék 1 literes - Jelenlegi ára: 800 Ft

1 literes kiszerelés, kb 1 dl hiányzik belőle.
Cumik, cumisüvegek, egyéb műanyag, üveg, fém és gumi tárgyak fertőtlenítésére alkalmas. Gyors, nagy hatékonyságú. Minden olyan tárgy fertőtlenítésére alkalmas, melyet a baba a szájába vesz, vagy a szájával érintkezésbe kerül. Cumisüvegek, cumik, kanalak, poharak, csészék, rágókák, cumitartó tokok, kisméretű játékok.
A tárgyak felületéről teljes tökéletességgel távolítja el a veszélyes és fertőző baktériumokat.
HASZNÁLAT: Az adagolókupak segítségével öntse a folyadékot normál hideg csapvízbe az alábbi hígítási arányban, attól függően, hogy baktériumok vagy gombák (pl. penészgomba, kandida, egyéb) elpusztítására is szeretné használni.
BAKTÉRIUMOK ELLEN 2%: Hígítsa a fertőtlenítő folyadékot 2%-osra, hideg csapvízben. Öntsön az adagolókupak "1 dose" jelű vonaláig fertőtlenítő folyadékot, majd ezt elegyítse egy edénybe kimért 1 liter hideg csapvízben. (1 dose: 1 liter, 2 dose: 2. 5 liter vízhez javasolt mennyiség).
GOMBÁK ÉS BAKTÉRIUMOK ELLEN 4%: Hígítsa a fertőtlenítő folyadékot 4%-osra, hideg csapvízben. Öntsön az adagolókupak "1 dose" jelű vonaláig fertőtlenítő folyadékot, ezt kétszer ismételje meg, és adja a két adag fertőtlenítő folyadékot egy edénybe kimért 1 liter hideg csapvízhez. (1 dose - 2x kimérve, 1 liter csapvízhez).
Az előzőleg elmosott edényeket helyezze bele az elkészített oldatba és hagyja benne 30 percen keresztül. Majd vegye ki a tárgyakat, öblítse le folyó csapvízzel, és a termékek máris használhatók. Az elkészített oldat 24 órán belül felhasználandó.
1000 ml, azaz egy liter, kb 30-40 alkalomra elegendő 2%-os hígítás esetén.
Milyen gyakran fertőtlenítsünk?: Napi egyszeri fertőtlenítés javasolt az első 6 hónapban, majd ezután lehet kevesebbszer. Nincs értelme minden étkezés vagy tejlefejés után fertőtleníteni, mert a gyermek immunrendszerének természetes védekezőképessége ki kell alakuljon.
Egyéb felhasználás: Az oldattal áttörölheti a pelenkázót, a babakocsit, stb, de fel is moshat vele. Allergiás gyermek esetén felmosásra is gyakran használatos, mert általában nem okoz irritációt, köhögést, stb.
Átvehető Szolnokon előre egyeztetett időpontban vagy postázom.
Nálam Erzsébet utalvánnyal is tudsz fizetni.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2014-07-13 23:23
. Chicco fertőtlenító sterilizáló folyadék 1 literes - Jelenlegi ára: 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése