2015. április 27., hétfő

Eichhorn fa babaház - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

A csomag tartalma a képen Eichhorn fa babaház
Annyi darabja van meg, amennyit  az általam készített képen látsz, ezért adom ilyen olcsón. Eredeti ára 13. 000 Ft
Kislányom használta. Szép állapotú.  
Egyéb információk:
Csak és kizárólag a saját ruháinkat, dolgainkat töltöm fel. Így az aukcióim között megtalálod a kislányom és kisfiam kinőtt ruhácskáit, illetve a kihasználatlan felnőtt ruháinkat, egyéb tárgyainkat. Tavaszi szekrény- és garázsürítést tartok, mindent jóval ár alatt adok el, amit nem használunk, ezért érdemes megnézned a többi hirdetésemet is.
Személyes étvétel Érden lehetséges! Bp-en általában csak 1x járok hetente, meghatározott helyen és időben, általában késő délutáni órákban, így a Bp-i átvételt csak akkor tudom megoldani, ha teljes mértékben tudsz hozzám alkalmazkodni.
A posta díja a vevőt terheli! Ajánlott postával, vagy vaterafutárral tudom küldeni a terméket. A pénz beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül feladom a csomagot. Kérlek, a vásárlást követően 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot. A pénz beérkezésére 1 hetet tudok várni (kivéve, ha közösen megállapodunk egy másik időpontban), a 8. napon elállok a vételtől, és ismét meghirdetem a terméket, negatív értékelés mellett! Kérlek, ezek ismeretében licitálj, vásárolj!


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2015-04-30 21:41
. Eichhorn fa babaház - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése