2015. április 28., kedd

Starter zselés műköröm szett 9W UV pink lámpával - Jelenlegi ára: 12 000 Ft


NailMania Starter szett Nr. 8.
Zselés műkörömépítő szett kezdőknek, illetve otthoni használatra
Professzionális termékek + 9W-os UV lámpa 6 hónap garanciával + magyar nyelvű leírás -> s mindez akár 3 munkanapon belül nálad lehet a rendeléstől számítva!
A szett tartalmazza az alábbi termékeket:
 
- 1db UV lámpa, 1 csöves (1x9W). Pink színű. A belsején körbe tükörfóliás. Az UV csövet már a lámpába szerelve szállítjuk.
A lámpára (és csak arra! ) 6 hónap garanciát vállalunk, mely csak rendeltetésszerű használat esetén érvényes és nem terjed ki az UV csőre. A garancia a számla bemutatása ellenében érvényesíthető!
Kisebb teljesítményű lámpák esetében érdemes a körmöket az előírt időnél kicsit hosszabban lámpázni!
- 1db 100ml-es német NTN Cleaner folyadék. Fertőtlenít, tisztít és zsírtalanít, ezért kiváló előkészítő folyadék, ugyanakkor fixáló is, mellyel a zselét tudjuk fixálni.  
- 1db 15ml-es ecsetes savmentes Primer folyadék 
- 1db 5ml-es színtelen Clear építő zselé
- 1db 5ml-es áttetsző rózsaszín építő zselé (Nem francia zselé! )
- 1db 5ml-es hófehér francia zselé 
(Minden szettben lévő zselénk amerikai alapanyag lengyel csomagolásban! )
- 1db zselés építő ecset 
- 1db műanyag gyakorló ujj az alján öntapadós matricával (ezáltal rögzíthető pl. asztalra) 
- 1db 100db-os natúr színű műanyag TIP műanyag dobozban (TIP boxban)
- 1db 100db-os áttetsző TIP boxban (A képen fehér TIP látható, most nem azt kaptuk az új szállítmányban, áttetsző lesz benne! )
- 1db 5g-os műköröm ragasztó. Extra erősen ragaszt, ecsetes. (Képen kisebb ragasztó van fotózva) 
- 1db TIP vágó
- 1db 16ml-es illatos körömágybőr olaj. Exkluzív: szárított virágocskák úsznak benne. Egészséges kinézetű, ápolt körömágybőr pillanatok alatt! Ecsetes.  
- 1db buffer
- 2db körömreszelő
- 5db mini narancsfa pálca (az egyik vége hegyes, a másik vége a körömágybőr letolására alkalmas módon lett kiképezve) (képen 10db van, most csak 5 lesz a szettben! )
- 50db szálmentes papír törlőlapocska, melyet különösen a zselés körmök fixálásakor ajánlott használni, mert nem szöszöl, mint a vatta
- 3 tégelyes csillám díszítéshez, különféle színekben (szettenként eltérőek lehetnek a színek)
- 1db Körömlakkjavító toll összesen 4db fejjel
- 1db kétvégű pontozótű díszítéshez
+ minden szetthez jár magyar nyelvű leírás és használati tanács, illetve segítség az UV lámpa üzembe helyezéséhez és helyes használatához.
Figyelem!  A szettekhez készült leírás nem oktatóanyag. Kérek mindenkit, hogy elővigyázattal alkalmazza a műkörmös szett alapanyagait és az UV lámpát. A képzetlenségből és a szaktudás hiányából eredő hibákra és károkra, esetleges sérülésekre nem tudunk felelősséget vállalni!
Mielőtt műköröm építésbe kezdene nézzen utána a körömépítés folyamatának és munka előtt ne felejtse el fertőtleníteni és előkészíteni a körmeit. Ha valamiben bizonytalan kérje profi szakember segítségét. Első alkalommal javasolt a szettben lévő gyakorló ujj használata, ezen érdemes megtanulni a körömépítést. Amennyiben minden áron a saját kezén szeretné kezdeni a körmözést javasoljuk, hogy TIP-zselé körmöket készítsen, mert ez könnyebb, mint az építés.
A szettben lévő termékek egyike sem cserélhető, vagy változtatható, minden a szett fix tartozéka és csak egyben eladó. A termékeim között számos műkörmös alapanyagot találsz, amit külön is meg lehet vásárolni!
Előfordulhat, hogy az egyes termékek színe szettenként eltérő, de mennyiségileg és darabszámban minden szett pontosan ugyanannyi terméket tartalmaz.
A változtatás jogát fenntartjuk!
A zselé az Uv lámpázás után is ragacsos marad - ez természetes! FIXÁLNI KELL!!!
Céges értékesítés, számlát adok a vásárlásról!  
A termékek kiváló minőségűek, ha nem ilyet keresel, akkor ne vedd meg! : )
Ez egy alapkészlet, az alapok elkészítésére alkalmas. NEM tartalmaz fényzselét, sem színes zseléket, sem sablont, ezeket érdemes beszerezni!
 
Céges értékesítés, számlát adok!
Kérlek csak akkor vásárold meg a terméket, ha 2 héten belül rendezni tudjuk az adásvételt, ellenkező esetben kénytelen vagyok semleges vagy negatív értékelést adni a meg nem történt adásvételre!
Személyes átvétel / Utalás + Posta:
Személyes átvétel:
Feltétele, hogy pontosan érkezel és a termék(ek) vételárát pontosan kiszámolva hozod.
A személyes átvételekre e-mailben vagy telefonon tudunk időpontot egyeztetni.
Helyszín:
X. kerület Kőbánya: hétköznap és hétvégén egyaránt megoldható itt az átvétel, akár reggeli vagy esti időpontban is. A helyszín a Szent László gimnázium közelében van, az Éles sarktól 2, az Örs vezér terétől pedig 10 percnyire.
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
Szetteket csak a X. kerületben lehet átvenni! személyesen.
 
Utalás-Posta:
Több termék egyidejű megvásárlása esetén a 1 postával 1 csomagban adom fel a termékeket és 1 postaköltséget kell rá fizetni, mely a csomag súlya alapján kerül meghatározva. A pontos postaköltséget a rendelést követően e-mailben elküldöm.
Utalás-posta: E-mailt küldök a vásárlást követően személyre szabottan a rendelés összesítésével, a kikalkulált postaköltség összegével és az utalási adatokkal. Erre az e-mailre kérlek válaszolj, hogy tudjam, hogy megkaptad! Az utalás végrehajtása után kérlek MINDENKÉPPEN értesíts, hogy megtörtént, mert csak akkor kereslek a számlán az utalások között! Aki nem értesít, annak nem adom fel a csomagját! Kérem ezt figyelembe venni! Köszönöm!
Előre el kell utalnod a termék(ek) vételárát + a postaköltséget egy összegben. Az utalásról kapott értesítést követő max. 3 munkanapon belül Vatera futárral küldöm a terméket!
Utánvétel:
A csomagot előzetes egyeztetést követően utánvéttel adom fel, ebben az esetben nem kell előre utalnod, hanem akkor kell kifizetned a terméket, amikor a futár a kezedbe adja. Drágább, mint az előre utalás + posta megoldás. Mivel meg kell előlegeznem ebben az esetben a postaköltséget, vállalok egy bizonyos kockázatot, mert ha nem veszed át a csomagod elveszik a pénzem és még egyszer fizetnem kell azért, hogy a posta visszahozza a csomagot. Ebben az esetben megteszem a szükséges jogi lépéseket és negatív értékelést adok! Csak akkor rendeld meg a csomagot, ha ki is tudod fizetni!
 



Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-18 13:44
. Starter zselés műköröm szett 9W UV pink lámpával - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése