2015. április 26., vasárnap

Fiprospot kutya XL (40-60kg) (Frontline generikum) - Jelenlegi ára: 6 000 Ft


Fiprospot kutya 3 ampulla/doboz
Kullancs ellen 4hét, bolha ellen 3hónap a védelem Továbbá: Bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladásának megelőzésére és gyógykezelésére, Kutyák szőrtetvességének megelőzésére és gyógykezelésére.
Alkalmazás módja: Külsőleg, az állat bőrfelületére helyi ún. spot on alkalmazással.
Adagolás: Egyetlen kezelés három hónapos védelmet nyújt a bolhák és egy hónapos védelmet biztosít a kullancsok ellen. Ismételt kezelésre egy hónapos időközzel kerülhet sor. Alkalmazási útmutató: Egyetlen kezelésre egy pipettát vegyünk ki a bliszter csomagolásból, törjük fel a műanyag pipetta kupakját a jelölésnél. A lapockák között húzzuk szét a szőrzetet, amíg a bőr láthatóvá válik. Helyezzük a pipettát a bőrre és fújjuk ki óvatosan, hogy tartalma a bőrre két különböző helyre ürüljön ki. Kerüljük el a szőrzet túlzott nedvesedését, mivel ez a kezelés helyén a szőrzet ragacsosodását okozhatja. Az esetleg jelentkező ragacsosodás a kezelés után 24 órával eltűnik. A szőrt hagyjuk természetes módon megszáradni. A készítmény 24 órán belül szétterjed a kutya szőrzetén. A szert lenyalásának elkerülése érdekében olyan bőrfelületen alkalmazzuk, ahol az állat nem éri el. A készítmény lenyalása után rövid ideig tartó túlzott mértékű nyálzás előfordulhat az alkohol tartalmú vivőanyag következtében. A kezelés előtt és után 48 órával ne fürdessük az állatokat. A továbbiakban a vizes oldatok már nem befolyásolják jelentősen a védettség időtartamát, de a samponos mosás megrövidítheti a védettség időtartamát. A szer nem előzi meg, hogy a kullancsok megtámadják az állatokat, de valamennyi kullancsot megöli 24-48 órán belül, a teljes befúródás és a terjesztett betegség átadása előtt. A kullancsok elpusztulnak, majd leesnek az állatról, a néhány fennmaradó példány pedig egy enyhe csavarással eltávolítható. A kezeléssel egyidejűleg a kutyák tartózkodási és fekvőhelyének takarítása, valamint bolha ellenes szerrel történő kezelése.
Ellenjavallat: A kutyák kezelésére engedélyezett kiszerelések macskákon nem alkalmazhatók. A készítményt tíz hetesnél fiatalabb kutyákon ne alkalmazza. Alkoholra és inszekticid szerekre érzékeny állatot ne kezeljen.
Nemkívánatos hatás: Nem ismeretes.
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: Élelmiszer-termelő állatokon nem alkalmazható.
Tárolás: Napsugárzástól és közvetlen hőhatástól védett helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tartandó. Megfagyástól óvni kell! Gyermek elől elzárva tartandó.
Figyelmeztetés: Kerüljük el, hogy a készítmény az állatok szemébe, szájába jusson! A készítmény gyúlékony! Az állatokat a szőrzet megszáradásáig ne simogassuk. Kerüljük el, hogy a kutyák kezelés után egymást nyalogassák. A kutyákat ne engedjük úszni tavakban, folyókban a kezelés után legalább 24 óráig.



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2015-05-15 16:42
. Fiprospot kutya XL (40-60kg) (Frontline generikum) - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése